Zao plan

Polanski je detaljno režirao vlastiti zločin, baš kao i svoje filmove

Foto: AFP
Polanski je detaljno režirao vlastiti zločin, baš kao i svoje filmove
20.05.2010.
u 18:37
Nakon snimanja maloljetna Samantha (13) željela je izići iz jacuzzija i otići doma kako bi uzela lijekove za astmu. No Polanski ju je “poslao” u krevet.
Pogledaj originalni članak

Dok slavni redatelj Roman Polanski (77) u kućnom pritvoru u luksuznoj vili u Švicarskoj čeka hoće li ga izručiti SAD-u, otkriva se sve više neugodnih detalja o njegovim neobuzdanim seksualnim apetitima. Prije nekoliko dana glumica Charlote Lewis otkrila je da je i nju seksualno zlostavljao kad je imala samo 16 godina, a jučer je Daily Mail objavio nepoznate detalje o tome kako je 1977. godine silovao 13-godišnju Samanthu Geimer. Dokumenti pokazuju da tada 44-godišnji Polanski nije silovao Samanthu u trenutku “nekontrolirane pohote”, nego da je sve to detaljno isplanirao. 

Šampanjac pa droga 

Nove činjenice otežat će njegovo puštanje na slobodu koje ne traže samo poznate osobe iz svijeta filma nego glavom i bradom i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy. Navodno je Sarkozy za nedavnog summita na vrhu u Washingtonu predao osobno pismo koje je Polanski napisao Baracku Obami. U dokumentima koje donosi Daily Mail jasno se vidi da nije istina da Polanski nije znao da je Samanthi samo 13 godina. Na prvom snimanju Polanski je slikao Samanthu u toplesu, a ubrzo je organizirao i drugo snimanje. Došao je po nju u njezin stan i otišli su na snimanje u rezidenciju Benedict Canyon. Nakon snimanja maloljetnicu je odveo u kuću Jacka Nicholsona. Najprije joj je ponudio šampanjac i tada vrlo popularnu drogu quaalude. 

Htjela otići kući 

Zatim je Samantha otišla u jacuzzi kako bi Polanski snimio nekoliko fotografija na kojima je gola. Nakon snimanja željela je izići iz jacuzzija i otići doma kako bi uzela lijekove za astmu. No Polanski ju je “poslao” u krevet. Ona je legla, a redatelj ju je pohotno počeo ljubiti. Ubrzo je pijanu tinejdžericu “nagovorio” na oralni seks. Zatim je s njom imao seksualni odnos. Nakon toga pitao je Samanthu uzima li kontracepcijske pilule te kada je posljednji put imala menstruaciju. Zatim ju je još brutalnije silovao. Agoniju je prekinula Anjelica Huston kad se vratila kući.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HE
Heli
03:02 21.05.2010.

Nije za njega kucni pritvor.On treba u zatvior do kraja zivota.Kakav je moral onih koji se brinu za njega.Najvjerovatnije i sami pripadaju tom krugu siledzija.

KR
krilnik2
20:39 20.05.2010.

Pedofila svakako treba u zatvor. No nisu li krivi i roditelji koji su dopustili 13-godisnjakinji da se druzi sa holiwoodskim sljamom?

OB
-obrisani-
18:45 20.05.2010.

I sada je jadan u teškom depresivnome stanju i mole se dobri ljudi da pomognu staroj pedofilčini, neka ga se lijepo deportirae i izvede pred sud jer ako je ovo istina onda je zaslužio zatvorsku kaznu a ovakvon “nježnom, senzualnom i depresivnom“ će mnogi istetovirani krkani pomoči da izađe is depresije i postane manje senzualan.