OKRŠAJ U SISKU

Pokušao ubosti policajca nakon što je pijan izbačen iz kluba

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pokušao ubosti policajca nakon što je pijan izbačen iz kluba
10.11.2014.
u 17:00
Zaštitar ga je izbacio jer je vrijeđao osoblje, no 49-godišnjak se vratio - s nožem
Pogledaj originalni članak

Četrdesetdevetogodišnji muškarac nožem je pokušao ubosti policajca nakon što je u četvrtak izbačen iz automat-kluba u Sisku, izvijestila je danas policija.

Muškarac je oko 23 sata u vidno alkoholiziranom stanju vikao i vrijeđao osoblje kluba u Ulici Stjepana i Antuna Radića. Zaštitar ga je izveo van i zabranio mu ulazak, no muškarac je otišao kući i vratio se s kuhinjskim nožem. Na ulici ispred kluba zatekli su ga policajci kojima je odbio dati na uvid osobnu iskaznicu te je jednoga od njih pokušao ubosti nožem.

Policajci su ga sa zaštitarom iz kluba uspjeli savladati i privezati te su ga odveli u policijsku postaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 49-godišnjak je kazneno prijavljen zbog napada na službenu osobu, kao i prekršajno po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. Nakon saslušanja sudac istrage odredio mu je mjesec dana istražnog zatvora te je predan u Zatvor u Sisku.

>> Njemica se ogrnula hrvatskom zastavom i završila u pritvoru

>> Uhićena sedmorica pijanih mladića koji su napali policajce

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

CH
chemica
17:41 10.11.2014.

Ja sam psihički normalna osoba koja ne šeće uokolo s nožem pa najgore što se policajcu može desiti nakon susreta sa mnom, je da primi izvanrednu dozu cjepiva protiv bjesnoće. Za masnicu od ugriza se unaprijed ispričavam.

MH
mrtav-hladan
18:41 10.11.2014.

Jaka je nasa policija nema sta to su pokazali i u varazdinu gdje su se pola sata hrvali njih dvojica sa jednim covjekom Da im civil nije pritekao u pomoc razbacao bi on njih okolo sebe Tako je bilo i sa ovom dvojicom u sisku kojima je zastitar pomogao svladati Čuj sad ovo PIJANOG Covjeka Pitam se samo sta bi bilo da je ovaj bio trezan No to kod nase policije nije nista novo s obzirom tko radi u policiji Limari tokari pekari bravari itd da ne nabrajam dalje koji su se poslje rata uhljebili u toj istoj policiji Mislim da bi za mene njih cetvero bilo malo ...! Pozz policiji ma gdje da se nalaze .!

MX
Mister X
17:30 10.11.2014.

Četrdesetdevetogodišnji muškarac nožem je pokušao """ubosti"""" kako da nije pokušao ubiti policajca ???