Varaždin

Pokušao pregaziti policajce, spasili se bacanjem u stranu

Foto: Getty Images
Ilustracija
Foto: Getty Images
Ilustracija
Foto: Getty Images
Ilustracija
18.06.2020.
u 14:41
Prilikom pada policajci zadobili ozljede
Pogledaj originalni članak

Vozač je pokušao pregaziti policajce u Varaždinskoj županiji i potom je pobjegao. Policijski službenici Policijske postaje Varaždin jučer su oko 21.20 sati postupali po dojavi u Varaždinskoj ulici u Donjem Vratnu. U jednom trenutku policijske službenike je osobnim vozilom na ulici pokušao pregaziti nepoznati vozač. Bacili su se u stranu i pritom zadobili ozljede.

Vozač je pobjegao, no iduće je jutro pronađen. Riječ je o 25-godišnjaku kojeg su u ranim jutarnjim satima pronašli i priveli u Policijsku postaju Varaždin na daljnje kriminalističko istraživanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mike67
15:13 18.06.2020.

Strašno.