Višestruke ozljede

Osuđeni ubojica u Lepoglavi izbo bodežom drugog zatvorenika

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
10.02.2015., Lepoglava - Kaznionica u Lepoglavi je ustrojbena jedinica Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosudja, koja obavlja poslove od opceg interesa za Republiku Hrvatsku, cija nadleznost je utvrdjena Zakonom o izvrsavanju kazne zatvora. Pho
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
lepoglava
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
lepoglava
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
lepoglava
20.02.2017.
u 17:10
Ozlijeđenom je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a težina ozljeda odredit će se naknadno.
Pogledaj originalni članak

Improviziranim bodežom kojeg je od dijela drške žlice i plastičnog nastavka drške metle napravio u Kaznionici u Leopoglavi, gdje izdržava kaznu za ubojstvo, Stjepan Maurović je u subotu u 7.25 po glavi, rukama i leđima u hodniku kaznionice izbo zatvorenika Joška Kunića.

Da ga ozlijedi još i više, spriječila ga je pravosudna policija. Varaždinska policija je Maurovića prijavila za pokušaj ubojstva. Zbog višestrukih ozljeda Kuniću je liječnička pomoć pružena u kaznionici, a zatim i u Općoj bolnici u Varaždinu.

Napadač Maurović osuđen je za ubojstvo Srećka Radića, svog poslovođe u Zagrebgradnji, u kojeg je ispalio pet hitaca i 17 ga puta izbo nožem. K tome, ozlijedio je kolegu iza kojeg je Radić stajao. Prvotnu kaznu od 25 godina zatvora Vrhovni sud mu je smanjio za devet godina. Kunić je, prema neslužbenim informacijama, zbog droge već nekoliko puta osuđivan.

Zbog čega ga je Maurović napao, utvrdit će se tijekom istrage.

>> Zatvorenik iz Lepoglave osuđen zbog silovanja drugog zatvorenika

>> Zatvorenik u Požegi pobjegao iz policijskog auta dok su ga prevozili u zatvor!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.