ISTRAGA U TIJEKU

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Muškarac pronađen onesviješten, dobio više udaraca u glavu

Foto: Google Maps
Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Muškarac pronađen onesviješten, dobio više udaraca u glavu
18.07.2021.
u 12:17
Liječnička pomoć muškarcu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija objavila je da se jučer u Magazinskoj ulici dogodio pokušaj ubojstva. 

- Jučer, 17. srpnja oko 19.50 sati na Črnomercu u Magazinskoj ulici, građanin je prilikom šetnje u napuštenom dvorištu skladišta uočio za sada nepoznatu mušku osobu u besvjesnom stanju. Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je za sada nepoznati  počinitelj pokušao usmrtiti zasad nepoznatog muškarca zadavši mu neutvrđenim predmetom više udaraca u predjelu glave i tijela, navode iz policije 

Liječnička pomoć muškarcu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AF
AfganistanskiHrvat
12:56 18.07.2021.

Zagreb kao siguran grad uz ponavljanje možemo zahvaliti bivšem krepanom graonačelniku a što se teror i kriminal širi sve više i više njegovom zaštitniku "bezželjeznom" sa kriminalnom u pozadini.

LA
lajh1985
14:17 18.07.2021.

Pozakljucavat te sve napustene tvornice i napustene kuce zapecatit da se ne mogu skupljat svakakvi klosari i narkomani da ovak ljudi ne mogu tamo hodat i dobit po lampi

IJ
istina_jaako_boli
19:35 18.07.2021.

Decki se zabavljaju.