PRIVELI MUŠKARCA (40)

Pokušaj ubojstva u obiteljskoj kući kod Čakovca: Teško ozlijeđen muškarac (41)

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pokušaj ubojstva u obiteljskoj kući kod Čakovca: Teško ozlijeđen muškarac (41)
20.06.2022.
u 10:18
Uhićen je i priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje koje se nastavlja, izvijestila je danas PU međimurska
Pogledaj originalni članak

U Kuršancu pokraj Čakovca 40-godišnjak je pokušao ubiti 41-godišnjaka zadavši mu ubodnu ranu u trbuh.

Hitna medicinska pomoć jučer je u 10.52 sati zaprimila dojavu da je ozlijeđena jedna osoba, a policija je utvrdila da je oko 10 sati u obiteljskoj kući u Uskoj ulici 40-godišnjak hladnim oružjem teško ozlijedio 41-godišnjaka. Uhićen je i priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje koje se nastavlja, izvijestila je danas PU međimurska.

Ozlijeđeni je operiran u Županijskoj bolnici Čakovec

>> VIDEO Eksplozija u Vukovaru: Ozlijeđeni muškarac prevezen u bolnicu 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KR
kronika20
16:18 20.06.2022.

Romska posla. Gdje su im sada dušobrižnici, laprdala , razni puhovski koji ih ni pod koju cijenu ne bi htjeli u svojoj blizini

Avatar Mudlin
Mudlin
10:58 20.06.2022.

Jel to neki zemljak od Štokazija?