NOVI DETALJI

Pokušaj ubojstva kod Zagvozda: Muškarac alatom napao ženu, potom prijetio drugom muškarcu

Foto: Pixabay
Pokušaj ubojstva kod Zagvozda: Muškarac alatom napao ženu, potom prijetio drugom muškarcu
17.07.2021.
u 12:53
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, navodi se na policiji.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaj ubojstva i prijetnja.

Njega se sumnjiči da je jučer oko 09.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku. 

Oštećenoj  60-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, navodi se na policiji. 

VIDEO: Svaki šesti Hrvat, od 20 do 34 godine, nezaposlen je i ne školuje se!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar anlaser
anlaser
13:43 17.07.2021.

Muškarac ? Tu pič...u treba strpati u Lepoglavu pa da posluži umjesto žene !

KR
Krud
13:37 17.07.2021.

Vidio sam snimku, to je očito bio pokušaj ubojstva. Tog starog treba zatvoriti na par godina pa nek mu bude doživotno.

NO
nogogaz
14:41 17.07.2021.

U Kanadi je bio do 1969g zakonom zabranjen oralni seks. Možda smo i u CRO tribali zakonom zabranit sve seksualne prakse koje nije sam RKC Bog dozvolio (homo, lesbo, oral, anal...) time bi zabranili i emotivnu i seksualnu vanbracnu aktivnost....i kako dokazuje taj slucaj i mnogo (pokusaj) ubojstva