Zvjerstvo u Solinu

Pokucao na vrata pa batom za meso zatukao susjede

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)
Autori Vecernji.hr, Hina
25.01.2019.
u 19:11
Policija je jučer u okolici zgrade pronašla bat za meso kojim su supružnici napadnuti.
Pogledaj originalni članak

Tijelo 92-godišnjeg Vicenca Uvodića, s vidljivim teškim ozljedama glave, pronašli su u dnevnom boravku. Njegova teško ozlijeđena 87-godišnja supruga Senka bila je kod ulaznih vrata.

Sve je bilo puno krvi. Jeziva je to scena koju su ugledali policajci kada su u četvrtak oko 19 sati došli u stan u Ulici Stjepana Radića u Splitu.

Senka Uvodić hitno je prevezena u splitski KBC s teškim ozljedama glave, gdje se liječnici još uvijek bore za njezin život. Ostavljena je u lokvi krvi, bešćutni napadač vjerojatno je mislio da je i ona mrtva, međutim osvijestila se i dozvala susjede.

Navodno je upravo teško ozlijeđena žena prepoznala napadača i olakšala posao policiji. Nije službeno potvrđeno, ali navodno je riječ o susjedu koji živi u istoj zgradi u Ulici Stjepana Radića. Policija je odmah nakon pronalaska supružnika uhitila sumnjivca i privela ga u službene prostorije.

Pogledajte video s mjesta ubojstva:

Navodno je riječ o 24-godišnjaku koji je poznanstvo s bračnim parom iskoristio i ušao u stan. Još uvijek nije poznato je li bio pod utjecajem opijata ili alkohola. Vještačit će se i njegovo psihičko stanje.

Pretpostavlja se kako mu je žena otvorila vrata, nakon čega ju je brutalno izudarao, a potom je nasrnuo na muškarca, kojega je ubio. Službenih informacija nema, a vjerojatno se radilo o pljački.

Stan u koji su policajci ušli bio je pun krvi. Policija je u petak ujutro pretraživala okoliš zgrade i pronašla bat za meso kojim su, kako se sumnja, zvjerski zatučeni supružnici. Navodno postoji trag krvi koji ga veže sa sumnjivcem.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

LA
larala
10:10 25.01.2019.

najžalosnije u svemu je što ce ovaj ubojica zahvaljujuci našem pravosuđu vrlo brzo ponovo slobodno šetati ovom zemljom, jer eto jadan, pod utjecajem opijata, alkohola, naglog psihickog poremecaja u trenutku pocinjenja kaznenog djela bio neuracunljiv.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:12 25.01.2019.

Napasti stare ljude, zaslužuje nikad ne izaći iz zatvora!

ST
stjepanovic
09:34 25.01.2019.

Napao Starca I staricu.. Snagator... Kako bi on popio 7.62....expresno