PROMO

Pokloni vožnju Eko taxijem

Pokloni vožnju Eko taxijem
02.12.2020.
u 13:53
S 01. prosincem ušli smo u blagdansko razdoblje, doba Božića. U iščekivanju Božića, zasigurno ste pomislili što ove godine pokloniti. Razveselite svoje najmilije, poslovne partnere ili kolege i poklonite im nešto što će moći iskoristiti tokom cijele godine – voucher za vožnju Eko taxijem.
Pogledaj originalni članak

Poklanjanje vožnje idealan je način da obavljanje svakodnevnih obveza učinite lakšima. Traženje parkirnih mjesta ili gužvanje u javnom prijevozu svi želimo izbjeći, a sigurna i udobna vožnja Eko taxijem zasigurno olakšava mobilnost.  

Voucher uključuje prijevoz na području grada, a dostavlja se u elektronskom obliku kojeg se onda, po potrebi, može i isprintati. Cijena vouchera iznosi 50,00 kuna.

Ukoliko odlučite darivati poslovne partnere, dodanu vrijednost ovom poklonu čini i mogućnost personalizacije dodavanjem logotipa Vaše tvrtke na voucher, što ovaj poklon čini još posebnijim.

Foto: Eko taxi
Eko taxi

Vozila Eko taxija redovno se dezinficiraju i provjetravaju, a vozači pridržavaju svih mjera propisanih od strane HZJZ-a i Stožera civilne zaštite. U prilog tome ide činjenica da do sada nije zabilježen niti jedan pozitivan slučaj.

Za više informacija o kupovini Eko taxi vouchera budite slobodni javiti nam se putem emaila ekotaxi@ekotaxi.hr.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr