Stanje na cestama

Pojačan promet prema unutrašnjosti i na graničnim prijelazima

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Pojačan promet prema unutrašnjosti i na graničnim prijelazima
04.06.2017.
u 18:04
Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na čvoru Pirovac (300. km) u smjeru Splita vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h
Pogledaj originalni članak

Promet je pojačan na pojedinim dionicama autocesta u smjeru unutrašnjosti, duž jadranske obale, na cestama u Istri, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada te na graničnim prijelazima.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub (HAK) u 16, 30 sati, zbog prometne nesreće na autocesti A1 na čvoru Pirovac (300. km) u smjeru Splita vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h. 

Na graničnim prijelazima čeka se od 15 do 45 minuta. Prema dojavi MUP-a stanje na graničnim prijelazima u 14 sati je bilo: GP Pasjak - ulaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 15 minuta, izlaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 45 minuta; GP Kaštel - ulaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 25 minuta, izlaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 25 minuta; GP Plovanija - izlaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 15 minuta; GP Maljevac - ulaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 15 minuta.

Zbog blagdana i produženog vikenda u Austriji očekuje se pojačan promet na ulasku i izlasku iz Hrvatske, no otvoren je maksimalan broj ulaznih i izlaznih traka. 

Na cestama gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju moguće su povremene smetnje i vožnja u koloni. Vozače se poziva na strpljenje i poštivanje propisanih zabrana i ograničenja.

Zbog automobilističke utrke zatvorena je Avenija Dubrovnik u Zagrebu, na dijelu od Avenije Većeslava Holjevca do ulice Radoslava Cimermana u oba smjera, do ponedjeljka do 4 sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
Blomberg
22:33 31.07.2017.

Da smo uveli Vinjete, nebi se sad blamirali, ali ne HR je "pametnija " ha,ha pogotovo oni koji o tome odlucuju.