Tragedija kod Krapine

Muškarac (53) mijenjao crjepove na obiteljskoj kući pa pao i na mjestu preminuo

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Muškarac (53) mijenjao crjepove na obiteljskoj kući pa pao i na mjestu preminuo
24.11.2017.
u 14:14
Nesretnom su se muškarcu izmaknule ljestve dok je popravljao krov pa je pao s visine od gotovo četiri metra na betonsku terasu
Pogledaj originalni članak

Smrtno je stradao 53-godišnji A.V. iz mjesta Tkalci kod Krapine jučer nakon 13 sati kada je pao s ljestava dok je mijenjao rubne crjepove na obiteljskoj kući, piše zagorje.com.

Nesretnom su se muškarcu izmaknule ljestve dok je popravljao krov pa je pao s visine od gotovo četiri metra na betonsku terasu, potom na stepenice da bi na kraju završio na platou ispred kuće.

Prilikom pada zadobio je smrtonosne ozlijede te je preminuo, no njegovo tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Zagreb na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IB
ibiza
22:32 24.11.2017.

a ja pao sa puno vise i ziv ali ima poslijedica sa 8 metara...