Poginuo motociklist, 15 godišnjakinja teško ozljeđena

Foto: Arhiv VL
Poginuo motociklist, 15 godišnjakinja teško ozljeđena
15.11.2009.
u 13:15
Iz zasad neutvrđenih razloga vozač motocikla je najprije donjim dijelom motocikla udario u desni ivičnjak, a potom i tijelom u stablo. Iako je imao kacigu na glavi, mladića nije uspjela spasiti od stradavanja.
Pogledaj originalni članak

Vozač motocikla piaggio riječkih oznaka, 24 godišnji E.M. iz Rijeke, preminuo je u bolnici sat vremena nakon prometne nesreće koja se u noći na nedjelju u 02.25 sati dogodila u Istarskoj ulici na Krnjevu.

Suvozačica na motociklu, 15 godišnjakinja teško je ozljeđena, ali izvan životne opasnosti. Iz zasad neutvrđenih razloga vozač motocikla je najprije donjim dijelom motocikla udario u desni ivičnjak, a potom i tijelom u stablo.

Od siline udarca oboje su s motocikla pali na kolnik, imali su zaštitne kacige, no mladića kaciga, nažalost, nije uspjela spasiti. Obdukcija će biti obavljena danas, a preminulom je uzeta krv radi provjere alkoholiziranosti.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KI
kiseljali
17:26 15.11.2009.

R.I.P. brate po motoru..