STRADALA PJEŠAKINJA

Poginula Čehinja u teškoj prometnoj nesreći u Šibeniku

Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
Poginula Čehinja u teškoj prometnoj nesreći u Šibeniku
31.01.2012.
u 10:09
Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-8, kod skretanja za Benkovac kada je na pješakinju osobnim vozilom marke Opel zbog neprilagođene brzine naletio 29-godišnjak iz Vodica pri čemu ju je odbacio izvan kolnika
Pogledaj originalni članak

U Šibeniku je u ponedjeljak oko 20.30 sati u teškoj prometnoj nesreći poginula 54-godišnja državljanka Češke. Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-8, kod skretanja za Benkovac kada je na pješakinju osobnim vozilom marke Opel zbog neprilagođene brzine naletio 29-godišnjak iz Vodica pri čemu ju je odbacio izvan kolnika.

Protiv 29-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće. Čehinja je, kako doznajemo, prije nekoliko dana došla u turistički posjet Hrvatskoj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
vidimškoj
13:00 31.01.2012.

Uh,pa ovi je konj vozija preko 120 .Jadna žena.

CA
carrie
16:54 31.01.2012.

bilo bi lijepo kada dnevne novine nebi izvlacile fotografije iz arhive i lijepile ih uz nove vijesti.... strasna nesreca ali na zalost krive informacije (bile one tekstualnog ili vizualnog tipa)