VIROVITICA

Podmetnuo požar u kafiću: Policija traži pomoć u pronalasku krivca

Podmetnuo požar u kafiću: Policija traži pomoć u pronalasku krivca
24.05.2018.
u 08:50
Požar je podmetnut u prigradskom naselju Brezik.
Pogledaj originalni članak

Virovitička policija u potrazi je za osobom koja je podmetnula požar u kafiću šezdesetogodišnjeg vlasnika u prigradskom naselju Brezik.

Policija je napravila i fotorobot osobe na temelju iskaza očevidaca te moli one koji prepoznaju osumnjičenu osobu da im se javi u najbližu postaju ili da nazove telefon 192.

- Tijekom mjeseca travnja nepoznati počinitelj je u prigradskom naselju Brezik, grad Virovitica, počinio kaznena djela Oštećenja tuđe stvari i Narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora na način da je podmetnuo požar u kuću vlasništvo šezdeset-godišnjeg muškarca.

Na osnovu iskaza očevidaca sačinjen je foto-robot osobe koja bi se mogla dovesti u svezu s počinjenjem opisanih KD i čiju sliku dostavljamo u prilogu.

Molimo građane da ukoliko eventualno prepoznaju osobu da dojave u najbližu Policijsku postaju ili samo nazovu na telefon 192 - stoji u policijskom priopćenju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RO
robertbruckner
12:14 27.05.2018.

Doduse i zene nose brade alji ne kak muski gori vec dolji hihihihihhi i of na sljiki ima brodu hihihihihi

Avatar Moodleen
Moodleen
14:53 24.05.2018.

Ma isti Glava Šević.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:17 24.05.2018.

liči na Golluma!