Zagrebačka Trešnjevka

Podmetnuli požar 
i uništili cijeli kombi

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Podmetnuli požar 
i uništili cijeli kombi
22.07.2014.
u 22:40
Oštećena je i fasada tvrtke, a ukupna je šteta 60.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Kombi zagrebačkih oznaka koji je bio parkiran u dvorištu tvrtke Siget dizala na zagrebačkoj Trešnjevci planuo je u nedjelju oko 22.30 sati zbog podmetnutog požara. Otvoreni plamen u kombinaciji sa zapaljivom tekućinom vlasniku kombija N. K. (46) prouzročio je štetu od 60.000 kuna.

Osim toga, oštećeni su i fasada i prozor tvrtke u vlasništvu D. J. (52). U požaru nije bilo ozlijeđenih, a ovo je drugi slučaj podmetanja požara pod vozilo u tjedan dana.

>>Došli unajmljenim autom i propucali i zapalili BMW

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.