BORBA PROTIV ZARAZE

VIDEO Počinje masovnije cijepljenje u Domu sportova: Otvoreni novi punktovi

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Novi punkt za masovno cijepljenje otvoren u Domu sportova
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Novi punkt za masovno cijepljenje otvoren u Domu sportova
Foto: Karla Firšt
Foto: Karla Firšt
Foto: Karla Firšt
Foto: Karla Firšt
05.05.2021.
u 09:29
Očekuje se kako će danas biti cijepljeno oko 800 ljudi.
Pogledaj originalni članak

U Domu sportova počinju s radom novi punktovi koji bi trebali ubrzati cijepljenje građana Zagreba. Očekuje se kako će danas biti cijepljeno oko 800 pacijenta na ovom punktu. 


– Ovaj punkt vodi Dom zdravlja Centar. Imamo u planu danas cijepiti s Pfizerovim cjepivom oko 800 ljudi. Organizirali smo naš punkt. Tu su naše medicinske sestre i doktori koji rade trijažu, naši administratori koji svi opisuju. Cijepljenje se, inače, vrši na način da pacijent najprije dođe do liječnika, liječnik napravi  trijažu i ako procijeni da je pacijent sposoban za cijepljenje, pacijent automatski sjeda kod sestara. Tamo se cijepi i nakon toga mu administrator izda liječničku potvrdu – rekla nam je voditeljica službe obiteljske medicine i koordinatorica cijepljenja u Domu zdravlja Centar doktorica Lazić-Vuletić navodeći kako su termine popunili kolege obiteljski liječnici. 

Foto: Karla Firšt

Ustvrdila je kako je danas odličan odaziv. 

– Maksimalno samo angažirani jer želimo što većem broju pružiti mogućnost da se cijepi – navela je i dodala kako su vrlo dobro uhodani jer su cijepili već i u svojim ordinacijama i na Velesajmu. 

Građani pak imaju samo riječi hvale. 

– Sve je super prošlo, jučer sam se naručio, danas sam stigao na red. Jedva sam čekao cijepljenje – kazao nam je Nikola Mihić. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar Medusa
Medusa
10:40 05.05.2021.

Širenje straha... Prokušana metoda... Džabe

DU
Deleted user
10:13 05.05.2021.

koja je ovo glupa parola "misli na druge" ako je istina da cijepljeni mogu prenositi zarazu ...valjda se cijepis da tebi nista ne bude.....

Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
10:23 05.05.2021.

Ja sam od prvog dana govorio da će se u svijetu maximalno cijepiti 20% ljudi, starci hipnotizirani medijima i medicinska i srodne struke i to isto vidimo da masovno odbijaju. Ko bi želio nešto eksperimentalno u sebe kada čak i ustav RH kaže da je zabranjeno eksperimentiranje na ljudima? Kada vide da cijepljeni umiru ko muhe jer sve se dozna unatoč cenzuri medija i kada se cijepljeni redovito raztbole "covid simptomima", postanu nakon cijepljenja pozitivni! Zato će im i covid putovnice propast, morat će ih ukinut ako žele da ljudi i dalje robuju za njih.