Nestala 2007.

Počinje iskapanje terena u potrazi za Madeleine McCann

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Počinje iskapanje terena u potrazi za Madeleine McCann
02.06.2014.
u 10:30
U potrazi će se koristiti i radar koji će moći detektirati mjesta u zemlji ili pijesku na kojima je bilo kopano unazad deset godina
Pogledaj originalni članak

Policija je zatvorila dio portugalskog odmarališta Praia da Luz na kojem će uskoro započeti iskopavanje u potrazi za ostacima Madeleine McCann, nestale 2007. godine, javlja Telegraph.

Prošli mjesec Scotland Yard je objavio kako će uskoro započeti s iskopavanjem koje bi trebalo trajati četiri dana te otkriti razloge anomalija u terenu.

U potrazi će se koristiti i radar koji će moći detektirati mjesta u zemlji ili pijesku na kojima je bilo kopano unazad deset godina. Na tim mjestima kopat će se mehaničkim kopačicama.

Voditelji istrage  kažu kako se kopanje neće izvesti kao reakcija na neki novi trag ili informaciju već kako samo žele isključiti mogućnost da je Madeleine ubijena i zakopana negdje na području resorta.

>> Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.