Dani otvorenih vrata

Početna plaća 1900 eura: Fly Emirates stižu u Zagreb, traže nove kandidate

Foto: Tony Marshall/Press Association/PIXSELL
Početna plaća 1900 eura: Fly Emirates stižu u Zagreb, traže nove kandidate
10.06.2015.
u 13:17
Od kandidata se očekuje da budu pozitivni i komunikativni, a ugodna vanjština i pristupačna neverbalna komunikacija su plus.
Pogledaj originalni članak

Fly Emirates, jedna od najpoznatijih svjetskih avionskih kompanija, ovog i idućeg mjeseca održava dane otvorenih vrata u Hrvatskoj. Prvi termin održan je jučer u Splitu, a drugi će biti u Zagrebu 30. srpnja u 9 sati u hotelu Antunović.

Otvoreni dan u Splitu privukao je stotinjak zainteresiranih mladića i djevojaka koji žele postati stjuardi i stjuardese, što i ne čudi s obzirom na dobre uvjete koje kompanija nudi. Ugovor se potpisuje na tri godine, a prosječna početnička plaća iznosi oko 1900 eura. Nakon prvog probnog mjeseca rada može se napredovati, s čim ide i povećanje plaće, a odrađuje se oko 100 sati mjesečno, piše Slobodna Dalmacija.

Leti se po destinacijama diljem svijeta, od kraćih letova po Bliskom istoku, do drugih prekooceanskih letova u trajanju od 15 do 16 sati. Iako je posao privlačan zbog putovanja po svijetu iz Fly Emiratesa upozoravaju kandidate da posao zahtijeva mnogo odricanja i preseljenje na drugi kraj svijeta. Ističu i da se često leti sa 45 na 10 Celzijevih stupnjeva, mijenja se noć za dan i sve to treba podnijeti uz osmijeh na licu.

Od kandidata se očekuje da budu pozitivni i komunikativni, a ugodna vanjština i pristupačna neverbalna komunikacija su plus. Za razgovor je poželjan poslovni dress-code, kosa treba biti spletena u punđu, a šminka umjerena.

>> Je li ovo posao iz snova? Putuje po svijetu i zarađuje. Evo kako joj se svidio Zagreb

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MR
mrkoje
16:31 10.06.2015.

Marhaba iz valjeva republika srbija, javljam se u vezi slobodnog mesta za pilot zenu, moja leposava je sramezljiva na pocetku pa sam zamolen da ja kao njen suprug i menadzer intervenisem za nju, prvo sto zelim da kazem je da je leposava dobra supruga dobar covek, nosi i maramu od malena, voli muslimane a zna i arapski jer gleda ove turske serije non-stop. letela je jednom i od beograda za nis... mi bi prvo da popunimo formulare i da nam ih posaljete ako moze , cekamamo odgovor, selam svima

JA
jasno
15:49 10.06.2015.

od vas se ocekuje da nosite djelimicnu maramu na glavi sa kapuljacom a od vasih muzeva, brace i ostale clanove obitelji da vas ne gledaju kao da ste muslimanka, to vazi za hriscanke naravno, a ako vas netko pogrdi ,mozete reci da ste casne sestre ,i da vi niste jedna od 1001 noci, da nemate veze sa terrorom i da casno zaradjujete novac

JU
juliata
16:13 10.06.2015.

gdje mogu da se prijavim, imam i maramicu, a muslimane postujem, znam i kako se pravi turska kava, a naucio sam i arapski jer moja najbolja prijateljica je muslimanka, inace volim arabiju i jako sam zadovljna na naftna polja, volim i da klanjam, eto bas sam se sjetila kako su primitvni oni koji pisu i vredjaju muslimane,da mislim na ono charli hebdo... ja sam vrlo zainteresirana da poboljsam moj arapski, kad mogu i gdje da se prijavim ?