'JASAN ČIN NESLAGANJA'

Pobuna poduzetnika: Pala ostavka u HGK!

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Zoran Salopek/Facebook
Zoran Salopek
Foto: Zoran Salopek/Facebook
Zoran Salopek
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Zoran Salopek/Facebook
Zoran Salopek
11.12.2020.
u 16:05
Ostavku je dao predsjednik Udruženja hostelijera pri Hrvatskoj gospodarskoj komori
Pogledaj originalni članak

Nakon što su Lucijan Cariš i Leon Juranić ispred svoje tvrtke DefenseCode odbili nominaciju za Zlatnu kunu Hrvatske gospodarske komore u kategoriji post startupa, javnosti bi možda na sličan način mogla odjeknuti i jedna ostavka.

U Facebook grupi Udruge Glas poduzetnika Zoran Salopek, predsjednik Udruženja hostelijera pri HGK objavio je pismo u kojem daje neopozivu ostavku na tu funkciju.

– Neopoziva ostavka na poziciji predsjednika Udruženja pri HG kuvertirana i poslana s jasnom potporom UGP, stoji u njegovom postu koji je objavio uz spomenuto pismo. Ondje pak stoji kako 's obzirom na to da se dubinski ne slažem s načinom poslovanja, strukturom i organizacijom same Komore te najvažnije da se i dalje financirate prisilnom naplatom članarina mene i mojih kolega u trenutku kada je nemoguće voditi poslovanje dajem neopozivu ostavku kao jasan čin neslaganja s Komorom te dajem jasnu i nedvosmislenu potporu Udruzi Glas poduzetnika'.

Foto: Zoran Salopek/Facebook
Zoran Salopek

Inače, Zoran Salopek je vlasnik Palmer's Lodgea u Branimirovoj ulici u Zagrebu. Jasno je kako je ovo pismo izazvalo aklamtivnu podršku na grupi Idruge Glas poduzetnika. Među ostalima javio se i Željko Ivančević koji je napisao

- Čestitke jer pokazujete vrlo jasno da ste poduzetnik sa moralnim integritetom za sto danas u Hrvatskoj treba i hrabrosti. Nadam se da će i drugi slijediti vas primjer. Slažem se sa stavom UGP da ovo nije usmjereno protiv HGK kao organizacije nego protiv vodstva koje ne uvažava mišljenja i prava poduzetnika, stoji u postu Ivančevića.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

RU
rus4
16:22 11.12.2020.

I poslije Vidoševića imaju srama još naplaćivati članarine koje nama ništa ne znače i ne trebaju nam...Leglo UHLJEBA !"!!!!

Avatar cro.adris
cro.adris
17:32 11.12.2020.

HGK UHLJEBI!

ST
stefj
18:15 11.12.2020.

To je toliko besmislena organizacija, služi samo za uhljebljivanje. Ne znam zašto uopće sudjeluje u pregovorima s vladom, kada štiti interese vlade, ne poduzentika...