šokantna snimka

Pobješnjeli rotvajler izgrizao dječaka (6), a vlasnik pobjegao

Foto: AFP
reciklirana moda, Berlin
10.10.2012.
u 19:31
Pas je dječaka nekoliko puta ugrizao i svukao mu odjeću, a prolaznici su se dobro namučili dok su ga odvojili
Pogledaj originalni članak

Šokantna snimka napada rotvajlera pojavila se na YouTubeu. U švedskom gradu Göteborg pobješnjeli pas napao je šestogodišnjeg dječaka iako je vlasnik bio kraj njega. Incident se dogodio u ponedjeljak oko 16 sati.

Pas je dječaka nekoliko puta ugrizao i svukao mu odjeću, a prolaznici su se dobro namučili dok su odvojili pobješnjelog rotvajlera od dječaka koji je neprestano vrištao bojeći se za svoj život.

Kada su ih napokon uspjeli odvojiti, vlasnik u 30-im godinama pobjegao je zajedno s psom, a policija još uvijek traga za njima.

Dječak je odmah prevezen u bolnicu, no već navečer je pušten kući i srećom, nije teško ozlijeđen.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IT
i.tata.bi.sine
19:47 10.10.2012.

Dobro plasiran udarac nogom u trbuh ovog cucka puno bi prije riješio dečkića muke od ovih kaj ga rastežu po cesti bez veze. Strrava.

TY
Tyrael
21:35 10.10.2012.

Prevelika je gužva i meta se miče, teško je plasirat udarac nogom, a šaku ne bi osjetio. Ali zato je lako snimit mobitelom, ajme budale..

FE
Felicijen
22:50 10.10.2012.

Trebalo je pesa zgrabiti za jajca i odmah bi pustio maleckoga...