SICILIJANSKA POSLA

Pobjegao od obitelji u zatvor

Foto: Reuters
Pobjegao od obitelji u zatvor
05.01.2010.
u 19:06
Neimenovani 35-godišnji Sicilijanac ukrao je prvo što mu je došlo pod ruku, jer toliko ne podnosi svoju rodbinu da je Novu godinu radije dočekao iza rešetaka nego s njima
Pogledaj originalni članak

U četvrtak navečer Sicilijanac koji nije htio novogodišnju noć provesti u društvu svoje žene i rodbine ušao je u policijsku postaju i zatražio da bude uhićen. Policajci su mu rekli da nije ništa učinio te ga ne mogu uhititi, nakon čega je on otrčao u susjednu trafiku i, prijeteći trgovcu nožem, u džep strpao nekoliko čokoladice i paket žvakaće gume, te mirno sačekao policiju koja mu je želju uredno ispunila.

Ne zna se je li to isti onaj Sicilijanac iz Vilalabatea po imenu Santo Gambino koji je nakon zatvorske kazne za ilegalno odlaganje opasnih tvari jesenas bio osuđen da ostatak kazne provede u kućnom pritvoru, pa je tražio povratak u zatvor jer bi radije bio iza rešetaka nego doma sa suprugom; navodno mu je ona stalno "pila krv" kako joj ne daje dovoljno novca za njihovo dvoje djece.

Dakle, ili su sicilijanski zatvori iznimno udobni (u što sumnjamo) ili su Sicilijanke toliko oštre da je i iza rešetaka bolje nego s njima (što je već vjerojatnije); u svakom slučaju, i jedan i drugi robijaš – ili je to ipak ista osoba – zaboravili su na jednu "sitnicu": kad izađu iz zatvora, dočekat će ih njihova zakonita, i to sigurno nimalo sretna zbog njihovog postupka…

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CV
cvijece
19:48 05.01.2010.

E Santo,Santo - razumijem te i žao mi je što ti je tako,kakva tuga,sigurno imaš obitelj iz pakla (jedino žalim tvoju djecu koja bi možda htjela biti s tobom ).

JA
jankoprekobrda
20:25 05.01.2010.

samo 4 recenice: 1) Covijek nikako da odredi dali je bolje sa zenom ili bez nje. 2) Bez zene zlo, sa zenom jos gore. 3) Da je zena dobra i Bog bi se ozenio 4) Onaj tko se ozeni ima samo jednu zenu a nezenjenima su sve njihove.