Zaprijetio pištoljem

Pljačkaš u Slavoniji upao u trgovinu i tražio novac: Blagajnica se podbočila i rekla: 'Ne dam!'

Foto: Čitatelj 24 sata
Pljačkaš u Slavoniji upao u trgovinu i tražio novac: Blagajnica se podbočila i rekla: 'Ne dam!'
17.02.2021.
u 09:39
Pokušaj pljačke dogodio se jučer u trgovini u Bukovlju pokraj Slavonskog Broda
Pogledaj originalni članak

Policija je danas uhitila razbojnika koji je u Bukovlju pokraj Slavonskog Broda pokušao opljačkati jednu trgovinu. Pokušaj pljačke dogodio se jučer u 19.15 sati kada je muškarac s fantomkom na glavi i pištoljem ušao u trgovinu.

No, zahvaljujući hrabroj reakciji djelatnice, otišao je bez plijena.

Naime, kada je upao u trgovinu i zatražio novac od trgovkinje, ona se podbočila laktom i odgovorila mu: "Ne dam!" pišu 24 sata.

– Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća da je otišao jer je moglo biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u dućanu i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti – ispričao je suprug trgovkinje.

Snimku pokušaja pljačke pogledajte ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar drug Joža
drug Joža
10:40 17.02.2021.

Izrazito glup potez, ženo pa nije to "tvoj novac"! U Americi zaposlenici potpisuju izjave da u slučaju pljačke ne pružaju nikakav otpor, jer kad se "junačine" ozljede onda traže odštetu od poslodavca, za šta? Za nešto što ti nitko nije rekao da radiš!

Avatar Asterix
Asterix
10:45 17.02.2021.

Pristojan dečko, čak je zatvorio vrata iza sebe, nije pucao... milina... izgleda da je i otiske ostavio.

Avatar comparator
comparator
10:34 17.02.2021.

Hrabro !