KOMENTIRAO I PLENKOVIĆA

Škoro: Milanović je uistinu predsjednik svih građana - sve ih napada

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Knin: Miroslav Škoro sa suradnicima položio vijenac na spomenik Oluja 95
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Zagreb: Miroslav Škoro održao konferenciju za medije na Trgu kralja Tomislava
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Zagreb: Miroslav Škoro glasovao na parlamentarnim izborima
06.10.2020.
u 22:54
Premijer Plenković kazao je da njegova stranka neće podržati prijedlog oporbe o osnivanju saborskog istražnog povjerenstva
Pogledaj originalni članak

Osnivanje saborskog istražnog povjerenstva komentirao je predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro. Dotaknuo se i predsjednika Zorana Milanovića i njegovih zadnjih istupa, ali i premijera Andreja Plenkovića.

''Andrej Plenković ne sluša narod, odbija i ovu inicijativu, on vjeruje da je on mjerilo stvari, ali nije u pravu'', kazao je Škoro za RTL Direkt komentirajući Plenkovićeve komentare na račun istražnog povjerenstva, a obrecnuo se i na oporbu, koje je, doduše, i sam dio, kazavši da je oporbi ovako dobro.

Što se tiče Milanovića kazao je da  ''on uistinu jest predsjednik svih građana, sve ih napada''.

Podsjetimo, premijer Plenković kazao je da njegova stranka neće podržati prijedlog oporbe o osnivanju saborskog istražnog povjerenstva s ovlastima koje bi, prema prijedlogu, to povjerenstvo imalo jer ih drži "preširokim i nedovoljno preciznim".

"To izlazi iz onih okvira koja su predviđena zakonom", ocijenio je Plenković nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionanog vijeća HDZ-a.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
00:11 07.10.2020.

HDZ sam istražuje svoje lopove i na kraju ih kazni guljenjem krumpira, nema potrebe za povjerenstvom.

SN
snicl
23:20 06.10.2020.

Senddvicari kako mozete dopustit ovo kritiziranje voljenog Vodje?

DU
Deleted user
04:07 07.10.2020.

Milanović napada "živu silu" uokolo - jer očajničkim napadima želi zakamuflirati svoje redovne posjete u privatnoj točionici u Slovenskoj ulici, gdje se skupljala mahom ljevičarska elita i častili se na teret novca kojeg je gazda ubirao preko mita i korupcije. Dakle, to je pravi meritum - što predsjednik države radio u takvom društvancetu tamo, te još kasnije "mudro" izjavio da je s Kovačevićem bio baš dobar. Sjetimo se kako je opatrnuo po Kolindi da se druži s polusvijetom, ološem i da joj to nitko ne može izbrisati što je utonula u takvo društvo. Ove epizode, kad Milanović uključi svoj "višecijevni bacač raketa" i krene ad hominem - sve je to u funkciji prikrivanja skandala, ali nema dvojbe da je on baš takav bio i prije, sjetimo se kako su nagrabusili žitelji Špičkovine, nastavnici povijesti i drugi - dok je bio premijer. To je do sada neviđena razina verbalne agresije - koja se čak dopada mnogima u HR jer su i oni navikli se tako izražavati, kao šankerski mudraci, vrijeđajući sve oko sebe. Ne može to raditi ni drž. tajnik, a da se o Predsjedniku države ni ne govori... Izazvao je i međunarodne tenzije, "nakitio" susjedne države i bez imalo sustezanja izdiktirao koje avione RH mora kupiti, a sve to bilježi diplomatski kor u zemlji i kasnije će biti čuđenje "Pale sam na svijetu", tj. nitko ga ne poziva i nitko ne haje...