Vole automobile i komplimente

Plavokose zavodnice osvajaju internet: Tko je majka, a tko kći među ovim ljepoticama?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
09.01.2017.
u 17:45
- Imamo tri kćeri, a samo jedna nije ljubitelj automobila što izvrsno odgovara mom suprugu jer nemamo mušku djecu - kaže 45-godišnjakinja
Pogledaj originalni članak

Tri plavuše već neko vrijeme zavode australskim gradićem i ništa ne bi bilo neobično da jedna od njih nije majka koja nevjerojatno sliči kćerima. Iako ima 45 godina, Natalie Wardell svojom figurom i mladolikim izgledom staje uz bok kćerima Jazmyne i Tamiki. 

Priznala je da ljudi većinom misle da su sestre, a ponekad odlaze zajedno u klubove ili kino, a kako piše Yahoo. - Smatram to komplimentom, ali često mi kažu da kopiram svoje kćeri. Svoju dugu, plavu kosu imam od 15 godine, radi se samo o genetici - kaže majka. 

Osim izlazaka, cijela obitelj odlazi na auto showove jer dijele strast prema automobilima. - Imamo tri kćeri, a samo jedna nije ljubitelj automobila što izvrsno odgovara mom suprugu jer nemamo mušku djecu - kaže. Wardell je supruga upoznala kad je komentirala njegovo luksuzno vozilo, a kći Jazmyne čak planira napraviti vlastiti automobil.

 

>> Djevojka je objavila fotografiju prije izlaska, nije očekivala ovakvu lavinu reakcija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SC
schwertransport
18:34 09.01.2017.

A sto je ispod fasade

X2
xychhr-200
23:01 09.01.2017.

Meni nikako nije jasno što je to PLAVO kod žena sa ŽUTOM kosom...? Čemu takve gluposti...? Ako je žuto onda neka bude žuto, a ne plavo".

BJ
Bjelovar112
17:52 09.01.2017.

Kao da je to bitno koja je koja