"Složna" obitelj

Pirovac: Djedu razlupao kuću jer mu nije "prepisao" vlasništvo

Foto: AFP/PIXSELL
Pirovac: Djedu razlupao kuću jer mu nije "prepisao" vlasništvo
19.03.2010.
u 09:57
Šteta na devastiranoj kući i namještaju procijenjena je na oko 100.000 kuna, kažu policajci.
Pogledaj originalni članak

PIROVAC - Djed, 72-godišnjak iz Pirovca, u Policijskoj postaji Vodice prijavio je svojega 34-godišnjeg unuka koji je, kako je navedeno u prijavi, od 1. siječnja do 18. ožujka devastirao njegovu kuću i načinio mu štetu procijenjenu na 100.000 kuna, kažu u PU šibensko-kninskoj.

Unuk je razlupao kuću i namještaj, a po zidovima je ispisao poruke uvredljivog sadržaja u posljednja dva i pol mjeseca koliko mu je djed, koji stalno boravi u Novskoj, bio odsutan. Kao povod policajci navode "neriješene međusobne imovinsko-pravne odnose".

No, kako doznajemo, "imovinsko-pravni odnosi" možda su i bili rješeni, ali ne po volji unuka. Navodno je na djedovu kuću nasrnuo zato što mu djed nije ustupio vlasništvo kuće.

Nakon očevida, policija je unuka prijavila radi kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Robinzon
Robinzon
07:44 20.03.2010.

Što je tu čudno kada je Pirovac u pitanju.Ne zovu Pirovac bez razloga i ZLOSELO.

CR
crnabitanga
12:51 23.04.2010.

E u tom Pirovcu ekipa fakat nije normalna - kad su se dogovorili maknuti spomenik palim borcima NOB-e početkom devedesetih, našli su za zgodno raznijet ga usred mjesta eksplozivom! Pol prozora u mjestu je popucalo...haha!