NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

Pijani vozač u Slavonskom Brodu u 20 minuta skrivio dvije nesreće, uhićen je

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Pijani vozač u Slavonskom Brodu u 20 minuta skrivio dvije nesreće, uhićen je
23.07.2020.
u 14:35
Protiv alkoholiziranog su vozača podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Pogledaj originalni članak

Policija je nadležnom Općinskom sudu prekršajno prijavila pijanog vozača koji je u samo 20 minuta skrivio dvije prometne nesreće.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, 61-godišnjak je u srijedu oko 20 sati upravljao osobnim automobilom na Sjevernoj veznoj cesti u Slavonskom Brodu. U jednom trenutku počeo je pretjecati osobni automobil koji se kretao ispred, unatoč prometnom znaku o zabrani pretjecanja, te je zbog nedržanja potrebne udaljenosti stražnjim dijelom vozila okrznuo vozilo koje je pretjecao.

Nakon toga je napustio mjesto događaja, a nije s 59-godišnjim vozačem drugog vozila popunio europsko izvješće, niti razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu. Potom se na raskrižju prestrojio za skretanje ulijevo, no nastavio je vožnju ravno.

Nakon toga je u obližnjem Bukovlju u 20.20 sati zbog nedržanja strane kretanja prešao na suprotnu prometnu traku i osvrtnim zrcalom udario u osvrtno zrcalo vozila koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 63-godišnjakinja.

Policija ga je uhitila te alkotestom u njegovu organizmu očitala koncentraciju alkohola od 1,33 promila. Srećom, u spomenutim prometnim nesrećama nije bilo ozlijeđenih.

Protiv alkoholiziranog su vozača podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.