UHITILI GA

Pijani vozač autobusa napravio štetu na kolodvoru, u vozilu bilo 11 putnika

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Pijani vozač autobusa napravio štetu na kolodvoru, u vozilu bilo 11 putnika
07.04.2021.
u 10:20
54-godišnji vozač upravljao je autobusom varaždinskih registarskih oznaka s 1,55 promila alkohola u krvi
Pogledaj originalni članak

Vozač autobusa s područja Zagrebačke županije napravio je štetu na autobusnom kolodvoru u Čakovcu u utorak oko 19.10 sati, i to u pijanom stanju.

Kako je danas izvijestila PU međimurska, 54-godišnji vozač upravljao je autobusom varaždinskih registarskih oznaka s 1,55 promila alkohola u krvi. Prilikom vožnje unatrag s perona na prilaznu cestu bočnim dijelom vozila udario je u betonski stup, a potom je krenuo prema naprijed, udarivši i bočnim vanjskim ogledalom u betonski stup. U autobusu se nalazilo 11 putnika.

– Vozaču je izdana naredba o određivanju mjere opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole te je uhićen. Bit će prekršajno sankcioniran – kažu u policiji.

 

Pogledajte snimke dramatičnog spašavanja posade s nizozemskog broda!

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.