TRAGIČNA NESREĆA

Pijani Osječanin usmrtio Francuza na motoru

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Pijani Osječanin usmrtio Francuza na motoru
01.08.2014.
u 09:57
Protiv 28-godišnjeg vozača osobnog automobila bit će podnijeta kaznena prijava
Pogledaj originalni članak

Noćas je oko 23.55 sati na državnoj cesti D-8, nedaleko od raskrižja za Tribunj u teškoj  prometnoj nesreći smrtno stradao 44-godišnji francuski motociklist.  

Do prometne nesreće došlo kada je 28-godišnji vozač iz Ladimirevaca, u alkoholiziranom stanju, upravljajući Polom osječkih registracijskih oznaka, vozilom udario u zadnji dio mopeda Generic Xor, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji vozač.

- Nakon udara vozač mopeda pao je na prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila, od čega se odbio i pao na rub ceste. Protiv 28-godišnjeg vozača osobnog automobila nadležnom će Državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava - istaknuli su iz šibenske policije.

>> Curica se samo stvorila pred autom, nisam uspio reagirati

>> Zatvoren vozač koji je pijan naletio na djevojčice i teško ih ozlijedio

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:45 01.08.2014.

Hm, kad voziš motor, moraš paziti i za sebe i za druge. Ovaj jadnik, nažalost, nije imao oči i na leđima.

SP
space2
11:22 01.08.2014.

za pijance u prometu najstrože kazne!

GO
gogs0302
11:36 01.08.2014.

Još jedan motociklist žrtva pijanog vozača. Pijani Mačešić sa 1,89 al.projurio kroz crveno i usmrtio mladog motociklistu/23god./ Nije ni zadržan na triježnjenju pušten je kući. Mačešić je već imao 35 prekršaja, 2 pravomoćne presude, 1 prekršaj držali su suci u ladici 4 god/ također je vozio pijan- kažnjen samo sa 2.ooo,oo/. Institucije su mu uvijek sve tolerirale i ohrabrivale da se ne mora bojati za posljedice svojih /ne/djela. Nagrađen je sa 2 god.zatvora/ljetovanja/ u Puli/- godinu manje od minimuma. Moć i bogatstvo čuda čine na našim sudovima.