KRŠENJE MJERA U KUTINI

Pijan vrijeđao i odbijao staviti masku u trgovačkom centru, a u Lipovljanima zatekli goste unutar kafića

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
kutina
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
kutina
12.04.2021.
u 13:17
Jutros su oko 8 sati policijski službenici u jednom ugostiteljskom objektu u Lipovljanima zatekli više osoba
Pogledaj originalni članak

U subotu, 10. travnja oko 20.30 sati, u Ulici Ljudevita Posavskog u Kutini, 23-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,5 promila u trgovačkom centru vrijeđao građane i djelatnike trgovačkog centra koji su ga upozorili na obvezu nošenja zaštitne maske.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršajem smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i Zakonu o prekršajima protiv jadnog reda i mira protiv njega bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je i kako su jutros, 12. travnja, oko 8 sati, policijski službenici  u jednom ugostiteljskom objektu u Lipovljanima, zatekli više osoba koji su konzumirali pića, kršeći time odluku Stožera civilne zaštite.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti policija će o ovom događaju dostaviti obavijest nadležnom državnom inspektoratu.

Velike gužve za cijepljenje protiv covida-19 na Zagrebačkom velesajmu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.