divlja vožnja

Pijan vozio u suprotnom smjeru, udario u ogradu i pao pa pobjegao

Foto: AFP
Marco Simoncelli
01.03.2012.
u 16:37
Motociklist (43) udario je u zaštitnu ogradu i pao na kolnik te zatim pobjegao s mjesta nesreće
Pogledaj originalni članak

Sa 1,68 promila alkohola u krvi vozio je jučer motocikl u suprotnom smjeru riječkom zaobilaznicom 43-godišnji Osječanin. Policija je dojavu primila oko 9 sati.

Motociklist je vozio iz pravca Orehovice u smjeru Škurinja. Došavši pred tunel Škurinje, suprotno postavljenoj prometnoj signalizaciji i oznakama na kolniku, zaustavio se, polukružno okrenuo te nastavio voziti u suprotnom smjeru, odnosno u smjeru Orehovice.

– Udario je u zaštitnu ogradu tepao na kolnik, a zatim je napustio mjesto događaja, ali su ga riječki prometni policajci vrlo brzo pronašli – priopćila je PU primorsko-goranska. Vozač je lakše ozlijeđen, a utvrđeno je i da nema položen ispit za vožnju motocikla.

Muškarac je zadržan u policiji i prekršajno prijavljen.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SW
swimm
07:54 02.03.2012.

kazna 10 000 + oduzimanje vozacke na 6 mjeseci pa neka dalje loce

CH
chemica
18:02 01.03.2012.

Sve to što je napravio, nije bilo dovoljno da ga bar kazneno prijave? Aha, nije nikoga...UBIO. Plati kaznu i vozi dalje. Miškooooooo...

Avatar Aristarh
Aristarh
20:52 01.03.2012.

Ne pravdam ga, ali krivi su i nesposobni prometni stručnjaci sa nesposobno i korumpirano prometnog fakulteta koji postavljaju signalizaciju na autoceste. Jadnik kad je vidio tunel shvatio je da je pogriješio i probao nazad. Na izlazu sa AC Lučkom nema putokaza za Varaždin (putokaza za skoro trečinu Hrvatske) pa neiskusni vozači odu u grad i lutaju tražeći put za Varaždin. Putokazi za Slavosnki Brod Maribor i Ljubljanu imaju kao i za Budapest ali za Varaždin nema. Kada će to prometni jadnici uočiti i postaviti stvarno me zanima.