opasna vožnja

Pijan vozio krivim smjerom na A9 između čvora Baderna i Medaki

Foto: PIXSELL
Pijan vozio krivim smjerom na A9 između čvora Baderna i Medaki
07.07.2011.
u 15:12
Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada je bio pod utjecajem alkohola.
Pogledaj originalni članak

I jučer je policija zaprimila dojavu da se jedno vozilo kreće u suprotnom smjeru na autocesti A9 između čvora Baderna i Medaki.

Na odmorištu Bale zatečeno je vozilo koje je odgovaralo opisu vozila, a koje se u tom trenutku kretalo u dozvoljenom smjeru. Vozilom je upravljao 32-godišnjak iz Pule, državljanin Republike Kosovo na privremenom boravku u RH. Bio je pod očitim utjecajem alkohola. 

Odbio je ponuđeno alkotestiranje te je uhićen i uz uporabu sredstava prisile priveden u policiju, a potom na Prekršajni sud u Rovinju koji je rješenjem odredio zadržavanje 32-godišnjaka u zatvoru u Puli u trajanju od 15 dana.

Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada pod utjecajem alkohola.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ŠM
šmajser13
15:52 07.07.2011.

Frajer je prije 5 dana pijan izazvao prometnu nesreću. I jučer je opet pijan vozio u suprotnom smjeru po autocesti. Pa zar zbilja u ovoj državi treba nekog ubiti automobilom u pijanom stanju da zakon urgira? Pa što ako je državljanin Republike Kosovo? Strani državljanin? Da si i Papa iz države Vatikan, ako pijan skriviš prometnu nesreću-koji bolesni kurvin sin ti uopće daje priliku da opet sjedneš za volan slijedećih 5-10 godina??? Nadam se da razumijete što želim reči.

DU
Deleted user
17:20 07.07.2011.

Državu nam vode neškolovani purani pa ne znam što se čudite. Kada puran nije svjestan što radi.

IV
ivanhorvat2001
15:51 07.07.2011.

Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada je bio pod utjecajem alkohola. pa, nema razloga da ga ne pustimo jos koji put.