Nesreća kod Osijeka

Pijan ozlijedio pješakinju pa je odvezao u bolnicu i potom se sam prijavio policiji

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Pijan ozlijedio pješakinju pa je odvezao u bolnicu i potom se sam prijavio policiji
01.10.2018.
u 14:19
Pješakinja je teško ozlijeđena. Vozač je zaradio kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće
Pogledaj originalni članak

Alkoholom "podgrijani" 43-godišnjak automobilom je udario i teško ozlijedio 78-godišnju pješakinju, u nedjelju oko 15.30 sati u Sarvašu kod Osijeka.

Stavio ju je potom u svoje vozilo i takav, u alkoholiziranom stanju, ponovno sjeo za volan i odvezao ju u KBC Osijek, a potom se sam prijavio policiji.

- Vozeći unatrag travnatom površinom Ulice Janka Matka u Sarvašu, izlazio je na kolnik, a nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu. Stražnjim dijelom vozila udario je pri tome 78-godišnjakinju koja je hodala uz rub kolnika - priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Ozlijeđenu pješakinju odvezao je odmah u bolnicu, a onda je otišao u II. PP Osijek, koja je u blizini KBC-a, te prijavio prometnu nesreću.

Pješakinja je teško ozlijeđena. Vozač je zaradio kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LA
laznibranitelj
14:35 01.10.2018.

To je karakter 😎

DU
Deleted user
16:35 01.10.2018.

Nema opravdanja za sjesti za volan u alkoholiziranom stanju,ali svaka čast na postupku,pomogao i sam se prijavio.

SC
schwertransport
14:56 01.10.2018.

Sta nije dao babi da vozi ako je bio pijan