Čelnik Mosta

Petrov čestitao Dan neovisnosti: Poštivat ćemo vrijednosti na kojima je utemeljena Republika Hrvatska

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
božo petrov
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Božo Petrov
08.10.2016.
u 13:00
- Danas je dan kada se moramo sjetiti i svih onih koji su život i zdravlje dali da bismo mi danas živjeli u miru, neovisni i slobodni u vlastitoj državi - poručio je Petrov
Pogledaj originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov uputio je čestitke građanima u povodu proslave Dana neovisnosti. Zalaže se za izgradnju pravednijeg i razvijenijeg društva i poručuje da je Republika Hrvatska utemeljena na promociji demokratskih načela. Kao dio nove Vlade, Petrov obećaje da će poštivati vrijednosti na kojima je utemeljena država.

- Dragim građankama i građanima Republike Hrvatske želim sretan Dan neovisnosti u nadi da će svaki sljedeći biti što vedriji i optimističniji kada je u pitanju naša svakodnevica. I ja i Most nezavisnih lista dat ćemo sve od sebe da izgradimo pravednije i razvijenije društvo.

Danas je dan kada se moramo sjetiti i svih onih koji su život i zdravlje dali da bismo mi danas živjeli u miru, neovisni i slobodni u vlastitoj državi. Zahvaljujem prije svega braniteljima koji su nam omogućili da obranimo našu domovinu i samostalno odlučujemo o sudbini Hrvatske i njenog naroda.

Prisjećajući se 8. listopada 1991. i zločinackog napada na glavni grad Hrvatske, obećajemo da ćemo kao dio nove Vlade i dalje poštivati vrijednosti na kojima je utemeljena Republika Hrvatska i raditi na promociji demokratskih načela zbog čije smo ugroženosti i raskinuli sve državnopravne veze sa SFRJ.

Odajmo priznanje svim žrtvama domovinskog rata tako da osiguramo budućnost onima koje su ostavili za sobom - poručio je Petrov.

>> Petrov: 'Nakon što se konstituira Sabor idu izmjene nekih zakona, vrijeme kontrole je iza nas' 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

OL
olrajt
18:12 08.10.2016.

Zar je to upitno gospodine Petrov!?

KA
kajinx
13:59 08.10.2016.

Petrov, to si pokazao kako vodiš UDBU i pravosuđe. Plenkoviću ti mu daješ mogućnost da nastavi uništavanje Hrvatske, skini se!

SE
seljacinaxxx
17:14 08.10.2016.

bozo ti nastavi gdje je zoki stao,drzi lopine na uzdi jer samo im je pljacka i unistavanje vlastite domovine u glavi