Podržao Plenkovića

Petar Škorić povukao kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Petar Škorić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Petar Škorić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Petar Škorić
13.02.2020.
u 21:37
S obzirom na navedeno i unatoč iskrenim političkim namjerama, donio sam odluku o povlačenju kandidature za potpredsjednika stranke, želeći sve potaknuti na smirivanje tenzija i "fair play" kampanju, objavio je Škorić
Pogledaj originalni članak

Nakon što je javno podržao Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a, šef splitskog ogranka Petar Škorić povukao je kandidaturu za potpredsjednika stranke.

– Nakon objave svih kandidatura, sinoć sam podržao aktualnog predsjednika stranke Andreja Plenkovića u utrci za novi mandat, uvjeren da je to najbolje za Hrvatsku, a i s ciljem zatvaranja unutarstranačke blokovske kampanje koja se posljednjih dana usijala iznad svih granica dobrog ukusa. Uvjerenja sam da dosadašnji način vođenja kampanje, u koju sam i sam uvučen kroz razne političke špekulacije, vodi isključivo prema podjelama. S obzirom na navedeno i unatoč iskrenim političkim namjerama, donio sam odluku o povlačenju kandidature za potpredsjednika stranke, želeći sve potaknuti na smirivanje tenzija i "fair play" kampanju. HDZ je iznad svih nas pojedinaca i iz ovih izbora moramo izići jači – objavio je on na Facebooku.

Istaknuo je kako se zalagao protiv blokovskih podjela te da je aktualnom predsjedniku sugerirao snažno povezivanje svih dijelova stranke i usklađivanje svjetonazorskih tema s potrebama tradicionalnog glasačkog tijela.

– Svjestan sam da je jedno biti predsjednik stranke i provoditi stranačku politiku, a drugo biti premijer i provoditi državnu politiku. Nadam se i vjerujem da će buduće vodstvo stranke voditi računa o povratku povjerenja dijela naših glasača koji su nam na proteklim izborima uskratili podršku. U daljnjem političkom djelovanju nastavit ću doprinositi jačanju zajedništva i poticanju unutarstranačkog dijaloga na svim razinama, jer samo svi zajedno možemo ostvarivati zacrtane političke ciljeve na dobrobit Hrvatske i svih naših sugrađana – zaključio je Škorić.

VIDEO Miro Kovač o unutarstranačkim izborima u HDZ-u

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
23:13 13.02.2020.

Kovač je bolji od Plenkovića, nadam se da će pobijediti.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:34 13.02.2020.

kako kaže Gotovina, to je budaletina koja u zemlji za 97% katolika nije u stanju pronaći križ....

BA
bakulušić
23:18 13.02.2020.

Kad se raspadala stara Jugoslavija, i starojugoslavenska vojska, Viničani su, napuštajući sinjski garnizon, pitali: - Gdje su naši...gdje su naši...? Petar ne traži i ne pita gdje su naši nego - gdje je bolje? I tako se ravna. Isplativije je nositi vijenac na Sutjesku nego glavinjati po Zavelimu sa Mirom Kovačem. Zna Petar!