OPCIJA OTKAZIVANJA NE POSTOJI

Penava: Kolona sjećanja u Vukovaru će se održati

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Vukovar: Ivan Penava i Marina Sekulić o podacima turističke sezone u 2019.godini
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Vukovar: Gradonačelnik Ivan Penava dao svoj glas na parlamentarnim izborima
Foto: Branimir Bradarić
Ivan Penava
27.10.2020.
u 11:29
Dodao je i kako, s druge strane, uvijek se iz Vukovara šalje poruka da u Koloni nema mjesta nikakvim tenzijama, ni kada je politika u pitanju, ni kada je korona u pitanju
Pogledaj originalni članak

Unatoč sve težoj zdravstvenoj situaciji kada je riječ o epidemiji korona virusa Kolona sjećanja u Vukovaru, koja se tradicionalno obilježava 18. studenoga, biti će održana. Potvrdio je to danas i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava kazavši kako opcija otkazivanja ovogodišnje Kolone sjećanja uopće ne postoji.

-Gradske vlasti i sve druge službe pripremaju se organizirati Kolonu sjećanja uz primjenu svih epidemioloških mjera. Nama je Dan sjećanja nešto što uopće ne dolazi u obzir da se ne obilježi i da Kolone sjećanja ne bude. Pronaći ćemo kompromis kako bi Kolone sjećanja bilo, a s druge strane kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mjere i pokazala odgovornost prema svim sudionicima kolone, poručio je Penava.

Dodao je i kako, s druge strane, uvijek se iz Vukovara šalje poruka da u Koloni nema mjesta nikakvim tenzijama, ni kada je politika u pitanju, ni kada je korona u pitanju. Istakao je kako gradske vlasti svakodnevno prate sve epidemiološke mjere i upute te kako će ih se pridržavati s ciljem smanjivanja rizika zaraze na najmanju moguću mjeru. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
Pazin
12:28 27.10.2020.

"uvijek se iz Vukovara šalje poruka da u Koloni nema mjesta nikakvim tenzijama" <= ovo nije točno, dvije kolone su bile drugačija poruka.