SESVETE

Pedofil napao djevojčicu, susjedi ga pretukli pa pozvali policiju

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Pedofil napao djevojčicu, susjedi ga pretukli pa pozvali policiju
27.10.2016.
u 18:41
Stanovnici naselja kažu da je muškarac pratio djevojčicu do ulaza u zgradu, a nakon ulaska joj je prekrio usta i prisilio da se spuste u podrumske prostorije
Pogledaj originalni članak

Policija je u srijedu u Sesvetama uhitila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, potvrdila je PU zagrebačka. Kriminalistička obrada još traje pa policija ne izlazi s detaljima, a prema nepotvrđenim informacijama riječ je o djetetu mlađem od osam godina..

Prema informacijama Dnevnik.hr-a, pedofila su na djelu uhvatili stanari zgrade i susjedi djevojčice koju je napao, što donekle potvrđuju i u policiji jer su zahvalili susjedima u otkrivanju kaznenog djela.

Stanovnici naselja kažu da je muškarac pratio djevojčicu do ulaza u zgradu, a nakon ulaska prekrio joj je usta i prisilio je da se spuste u podrumske prostorije. Navodno joj je prijetio ubojstvom, ali djevojčica je ipak povikala, što je uzbunilo susjede koji su pedofila pretukli pa pozvali policiju. Navodno je riječ o pedofilu koji je već uhićivan zbog sličnih kaznenih djela, no policija to još ne želi potvrditi ni demantirati. 

>> Pedofil pošteđen zatvora nakon što je rekao da želi zasnovati obitelj

>> Rupa u zakonu: Osuđeni pedofili opet mogu raditi s djecom!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

ST
strsljen2013
18:56 27.10.2016.

Prerano su zvali policiju. Mogao je on tjedan do dva malo odležati u podrumu.

BE
bezobrazna
19:17 27.10.2016.

ime i prezime ?

RI
ribar110
19:07 27.10.2016.

To su susjedi bravo ljudi treba paziti i na drugu djecu i pomoci kad se moze svaka cast