NISU OBJAVILI IME KANDIDATA

Pavičić Vukićević je sada predsjednica Bandićeve stranke: 'Stranka se ne gasi i ne mijenjamo ime'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Pavičić Vukićević je sada predsjednica Bandićeve stranke: 'Stranka se ne gasi i ne mijenjamo ime'
11.03.2021.
u 19:06
- Moram razočarati sve koji čekaju da se ova stranka ugasi, kao i one kojima smeta ime naše stranke. To je ime dio našeg identiteta - poručila je
Pogledaj originalni članak

Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti još nema svog kandidata za gradonačelnika Zagreba, ali uskoro će imati, poručila je Jelena Pavičić Vukičević nakon sjednice Predsjedništva na kojoj je odlučeno da ona preuzima funkciju predsjednice stranke.

- Meni je izrazito važno da svi naši članovi dobiju priliku reći kako vide daljnji rad u stranci i koga žele vidjeti za kandidata. Proteklih dana isticala su se mnoga imena. Imamo kolegijalnu, prijateljsku potrebu pokazati da smo zajedno i da nam je važan svaki član. S druge strane, dogovorili smo se da će nositelji lista biti svi predsjednici stranačkih organizacija - kazala je Pavičić Vukičević, dodajući da organizacije same odlučiti koja imena će ići na listu, te da se Predsjedništvo obvezalo da će tu autonomiju poštivati. 

- Moram razočarati sve koji čekaju da se ova stranka ugasi, kao i one kojima smeta ime naše stranke. To je ime dio našeg identiteta - poručila je.

>> VIDEO Tko je Jelena Pavičić Vukičević? Bandić joj je vjerovao i sada će voditi Grad do izbora. Čeka ju teško razdoblje

Prema njezinim riječima, reakcije predsjednika stranačkih organizacija su bile jako dobre te je dogovoreno da će se oni vratiti u svoje organizacije, razgovarati sa svojim članovima i već idući tjedan upoznati Predsjedništvo stranke s njihovim odlukama.

- Naši će sugrađani izabrati opet najboljeg kandidata za gradonačelnika - istaknula je.

Nije htjela komentirati što će biti ako Predsjedništvo izabere nju jer, kako je navela, to bi netko mogao shvatiti kao da pokušava utjecati na odluku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

BL
bluescreen
19:48 11.03.2021.

MOJ GLAS IMATE!

BL
bluescreen
19:46 11.03.2021.

Bravo Jelena. Idemo sad razbucat ovo zlo od lešinara i parazita crvenih.

PE
PetiElement
19:20 11.03.2021.

Žena je skroz ok.. i da, drago mi je da se pomno biraju fotografije koje će se objaviti uz nečije ime.... odmah odaje stav portala.. kako jadno (to su vam iz "štaba" poslali fotku?)