grčka za štednju

Papandreouovom novom kabinetu parlament izglasao povjerenje

Foto: AFP
Papandreouovom novom kabinetu parlament izglasao povjerenje
22.06.2011.
u 09:58
Od članova parlamenta Papandreouva vlada zatražit će oštre rezove i uštedu 28 miijardi eura i to pomoću većih poreza, fiskalne reforme i privatizacije
Pogledaj originalni članak

Čini se kako se grčki premijer George Papandreou nema čega bojati. Možda mu njegov narod ne vjeruje, ali uspio je zadobiti povjerenje grčkog parlamenta, javlja BBC.

Njegov novi kabinet podržalo je 155 zastupnika koji su utišali 143 glasa nezdovoljnika i dvoje suzdržanih.

Bilo je ovo kritično glasovanje za povjerenje Vladi koja pokušava osvojiti potporu za nove mjere štednje kako bi se izbjegao bankrot. Od članova parlamenta Papandreouva vlada zatražit će oštre rezove i uštedu 28 miijardi eura i to pomoću većih poreza, fiskalne reforme i privatizacije.

Podsjetimo, tisuće Grka prosvjedovale su pred zgradom parlamenta u Ateni protiv mjera štednje i političara općenito.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

OB
-obrisani-
23:15 22.06.2011.

Irani-identificirati se s zhidovima a vise voliti naciste od rusa, zar nije malo cudno. Euronews Across Russia, people have been marking the outbreak of war 70 years ago, when the Soviet Union was invaded by Hitler’s Germany in 1941.

CH
chainsaw.
16:22 22.06.2011.

“grčka se odlučila za štednju” ---------------------------------------------------------------------- kako ne. da su se odlucili do ovoga ne bi ni doslo.

OB
-obrisani-
16:22 22.06.2011.

DUZAN KAO GRK he he he