Radna nesreća

Pao s visine od 6 metara i slomio kralježnicu

Foto: REUTTERS/PIXSELL
Pao s visine od 6 metara i slomio kralježnicu
05.11.2011.
u 14:41
Stipo P. (28), radnik tvrtke ''Litograd'' iz Posdtrane kod Splita, ozlijedio se prilikom demontiranja metalne oplate.
Pogledaj originalni članak

Dvadesetosmogodišnji Stipo P. iz Kaštel Kambelovca, radnik tvrtke "Litograd", u petak oko 7 sati teško se ozlijedio. Prilikom demontiranja metalne oplate s objekta koji se gradi u Podstrani kod Splita, okliznuo se, pao je s visine od oko šest metara i zadobio prijelom kralježnice.

Hitno je prevezen u splitsku bolnicu. Operiran je, oporavlja se u Jedinici intenzivnog liječenja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AM
amarila
16:53 05.11.2011.

Daj boze da samo bude mogao hodati.

JA
james49
17:43 05.11.2011.

Sigurno mu je GAZD već dal otkaz iz bilo kog razloga samo da se ga reši

OM
omer
18:03 05.11.2011.

Za plaću od tri tisuće kuna, ako je idobije doživio takvu tešku nesreću, daj bože da se oporavi to mu želim od sveg srca, a pitam se dali opće postoje kakve sigurnosne mjere zaštite na radu u privatnim građevnim tvrtkama? i dali tko uopće kontrolira privatnike u vezi sigurnosti na radu?