hvar

Pao s tri kilograma marihuane i devet stabljika indijske konoplje

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pao s tri kilograma marihuane i devet stabljika indijske konoplje
22.05.2019.
u 12:01
Trideset šestogodišnjak je osumnjičen za proizvodnju i promet drogama i protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu
Pogledaj originalni članak

Policija je kazneno prijavila 36-godišnjeg muškarca na Hvaru kod kojeg je pronašla više od tri kilograma marihuane i devet stabljika indijske konoplje, izvijestila je u srijedu splitsko-dalmatinska policija.

Tijekom istrage službenici kriminaliteta droga Policijske uprave splitsko-dalmatinske su na Hvaru obavili pretragu stana i drugih prostorija koje je koristio 36-godišnjak. Pri tom su pronašli i oduzeli devet stabljika indijske konoplje visine od 60 do 120 centimetara, 3350 grama droge marihuane i opremu za proizvodnju i uzgoj marihuane.

Trideset šestogodišnjak je osumnjičen za proizvodnju i promet drogama i protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PI
PIvan
19:11 04.09.2020.

Legalizacija marihuane da se policija može baviti za nas sve važnijim poslovima.. na promjer kriminalnim Načelnicima.

MO
modovisisajteMaraschino
23:21 22.05.2019.

Sadite industrijsku konoplju. Ovi koji duvaju ne kuže razliku. Legalni uzgoj i dobra zarada.