Skriveno u šećeru

Panamci pronašli neidentificirano oružje na brodu Sjeverne Koreje

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Panamci pronašli neidentificirano oružje na brodu Sjeverne Koreje
16.07.2013.
u 10:27
Oružje je otkriveno nakon što je brod zaustavljen pod sumnjom da prevozi drogu, a nakon što je brod zaustavljen kapetan se pokušao ubiti, priopćeno je
Pogledaj originalni članak

Brod sa sjevernokorejskom zastavom krenuo je iz Kube i uplovio u Panamski kanal sa skrivenim oružjem u kontejnerima sa šećerom, priopćio je panamski predsjednik Ricardo Martinelli. Oružje je otkriveno nakon što je brod zaustavljen pod sumnjom da prevozi drogu, a nakon što je brod zaustavljen kapetan se pokušao ubiti, priopćeno je.

Zasad nije otkriveno o kakvom se oružju radi, a brod sa 35 članova posade bio je na putu u Sjevernu Koreju, javlja CBC News.

>>Institut: Sj. Koreja za dva mjeseca pokreće nuklearni reaktor

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.