"IZDAJICE"

Pakistanci uhitili sunarodnjake koji su pomagali loviti Bin Ladena

Foto: afp
Pakistanci uhitili sunarodnjake koji su pomagali loviti Bin Ladena
15.06.2011.
u 11:43
Jedan od uhićenika je i bojnik pakistanske vojske koji je bilježio registracije vozila koja su ulazila Bin Ladenu
Pogledaj originalni članak

Pakistanska tajna služba uhitila je sunarodnjake koji su pomagali agentima američke CIA-e u lovu na Osamu bin Ladena, objavio je New York Times. Uhićena su petorica Pakistanaca, među kojima i vlasnik kuće koju su Amerikanci unajmili kako bi odande držali na oku Bin Ladenovu rezidenciju. Jedan od uhićenika je i bojnik pakistanske vojske koji je bilježio registracije vozila koja su ulazila Bin Ladenu nekoliko tjedana prije likvidacije terorističkog vođe. Tako odnosi Pakistana i SAD-a ostaju napeti nakon, činjenica je, grubog "švrljanja" Amerikanaca po Pakistanu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
14:07 15.06.2011.

Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more a Pakiji bi mu i velebnu grobnicu napravili i krenuo bi ih i turizam, Pakistan bi imao milione hodočasnika, islamabad bi postao kao Meka, mladi islamisti bi tu kupovali žene a to je izvoz, prodavali bi se suveniri, a dlake iz brade (ili od kuda več ne) bi bile relikvije, i sve to im upropastili :))

ST
Stockholm
14:45 15.06.2011.

15.06.2011. u 14:07h ® je napisao/la: Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more ************************************************************** Nije bas istina: nego su ga prema muslimanskim obicajima \"pokopali\" u 24 ure i to s postovanjem do Islama.

MO
mozel
14:08 15.06.2011.

Pakistan stiti terorizam pa bi i njega trebalo staviti na izolaciju i kontrolu njegovih postupaka povezanosti sa alquaidom.