POLIGAMIJOM PROTIV IZVANBRAČNE NEVJERE

Oženio četiri žene - odjednom

Foto: Reuters
Oženio četiri žene - odjednom
27.09.2009.
u 14:15
Samo je prva supruga legalno priznata, ima najveći utjecaj u obitelji, brine se da se ona očuva, a ostale je supruge pitaju za savjete i naravno dopuštenja za razne aktivnosti.
Pogledaj originalni članak

Nakon tri godine priprema, mladoženja Milton Mbele oženio je četiri žene - odjednom. Na ceremoniji vjenčanja u Južnoj Africi poručio je kako je na ovaj svečani trenutak dugo čekao, ali se i financijski pripremao.  Sa svoje četiri bračne družice - sretan je i zadovoljan.

Da bi mogao oženiti svoje bolje polovice, njihovoj rodbini morao je platiti u 33 primjerka različite stoke.

Samo je prva supruga legalno priznata, ima najveći utjecaj u obitelji, brine se da se ona očuva, a ostale je supruge pitaju za savjete i naravno dopuštenja za razne aktivnosti.

Poligamija je legalna u Zulu kulturi kojoj pripada višestruki mladoženja, te se smatra dobro došlom za obiteljske odnose toga plemena.

Zulu pripadnici ističući da se time dokidaju izvanbračne afere. Kad čovjek ima više žena, teško da će imati i viška vremena za ljubavnice, smatraju.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar sebastian
sebastian
17:19 27.09.2009.

Ko da je to nesto novo, ja se zenim viseputa mjesecno gdje stignem. koga da pitam !!!!!!

RO
romictea
17:46 27.09.2009.

A tamo vijerojatno nema hoseksalnih nastranosti, ni prostitucije. A kako je sa onima koji nemogu kupiti zenu? Gdije nadju sve te zene, ako svaki muski ima po vise zena?

Avatar Max Manus
Max Manus
16:36 27.09.2009.

I dobio 4 punice!