Vladimir Šeks:

"Ovu Vladu nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Nobilo"

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
"Ovu Vladu nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Nobilo"
30.06.2011.
u 19:56
Neće Anto Nobilo, branitelj okrivljenoga Damira Polančeca, određivati s kim se Vlada sastaje, oštro je rekao Vladimir Šeks
Pogledaj originalni članak

Neće Anto Nobilo, branitelj okrivljenoga Damira Polančeca, određivati s kim se Vlada sastaje – kazao je potpredsjednik Sabora i HDZ-a Vladimir Šeks. Ovdje je riječ o zaštiti nacionalnih interesa, važnih za Republiku Hrvatsku i sramotna je estradizacija slučaja, dodao je. Ovu Vladu i premijerku, naglašava, nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Anto Nobilo.

Bila je to reakcija na Nobilovo otvoreno pismo državnom odvjetniku Mladenu Bajiću u kojem je tražio da glavni državni odvjetnik odbije sastanak s premijerkom Kosor vezan za aferu Ina – MOL u svjetlu informacija da se bivšeg premijera Sanadera sumnjiči da je uzeo 10 milijuna eura mita. Šeks je dodao kako suradnju Vlade i Državnog odvjetništva na suzbijanju i iskorjenjivanju korupcije nitko ne može blokirati ili usporiti, a naglasio je da je u svakoj državi takva suradnja u borbi protiv korupcije bitna za stabilnost države.

– Odvjetnici sami biraju način na koji će braniti svoga klijenta – istaknuo je Šeks.

Naime, branitelj bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca zatražio je danas od glavnoga državnog odvjetnika Mladena Bajića da odbije sastanak s premijerkom Kosor o aferi Ina – MOL jer, smatra, premijerka u tom kaznenom predmetu mora imati status svjedoka, a ako se na nju primijene isti kriteriji kao i na njegova klijenta, mogla bi postati i osumnjičenik.

>> Nobilo: J. Kosor sudjelovala je osobno u pregovorima s MOL-om

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 87

VE
velikazmija
21:36 30.06.2011.

charles---dali još nisi skužio da je ovo pobjednička ekipa --vlada--ko će je zaustaviti --....i ---idemo dalje ---zna se-

IK
Ikar
21:44 30.06.2011.

Adminu voliš brisati, pa zaradi plaću ! E Šeksu, što te nisam nogom u guzicu mlatnio dok si pijan ko letva spavao po klupama ? Tko nama kroji državu, pijandura Šeks ! Zemljo profundaj se !

DU
Deleted user
23:05 30.06.2011.

aaauuuuuu koja cenzuraaaaa!!!!!!