Milijan Brkić o Sabi

'Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj'

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
'Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj'
04.08.2013.
u 17:11
- O konkretnom slučaju saznao sam iz medija. Neugodno sam iznenađen! Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj - izjavio je Milijan Brkić
Pogledaj originalni članak

U Sinju na Sinjskoj alki su i glavni akteri najnovije političke afere u državi: vukovarski gradonačelnik Željko Sabo i HDZ-ova vijećnica Marija Budimir, koja ga je snimila kako joj nudi sve što hoće za vijećnički mandat. No, prije početka Alke viđeni su u različitim dijelovima Sinja, uspješno su se mimoilazili, nisu komentirail aferu, ali za komentar je bio raspoložen Milijan Brkić iz HDZ-a.

 - O konkretnom slučaju saznao sam iz medija. Neugodno sam iznenađen! Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj. Optužbe Sabe da je snimka montirana je prebacivanje loptice u tuđe dvorište. DORH će utvrditi što je istina. DORH mora provesti istragu, očekujem da će je Bajić pokrenuti - izjavio je Brkić.

>> M. Budimir: Imam bolesno dijete pa je mislio da me može kupiti!

>> Poslušajte cijelu snimku razgovora u kojem Sabo nudi 50.000 kn mita!

>> Sabo: Možda je snimka osvanula u uredu Karamarka i Brkića

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.