špancirfest

Overflow, Zadruga i Hladno pivo napunili Stari grad

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
špancirfest hladno pivo (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
špancirfest hladno pivo (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
špancirfest hladno pivo (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
špancirfest hladno pivo (1)
22.08.2010.
u 13:23
Ljubitelji žešćega zvuka koji su sinoć preplavili varaždinski Stari grad napokon došli na svoje.
Pogledaj originalni članak

Ljubitelji žešćega zvuka koji su sinoć preplavili varaždinski Stari grad koncertima koprivničko-varaždinskog sastava Overflow, zagorske Zadruge i Hladnog piva na Špancirfestu došli su na svoje. Overflow, koji priprema svoj šesti album, nastupio je prvi i tako pripremio publiku za Zadrugu, koja je u Varaždinu nastupala nakon dugo vremena.

Vrhunac večeri bio je nastup Hladnog piva, a Mile i društvo još su jednom potvrdili status jednog od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj.

Ni na Stančićevom trgu nije bilo nimalo manje žestoko uz makedonski Infuse, izvrstan i moderan, cross-over bend. Danas u 21 sat na Starom gradu nastupaju Celia Mara & Banda di piazza Caricamento.Jura Stublić i Film nastupit će zbog velikog interesa u 22.30 sati na Starom gradu a ne na Stančićevom trgu kao što je najavljeno.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
20:46 22.08.2010.

ajde, neki i ovi tužni klovnovi štogod zarade. pun šešir!

MU
mala ulica
19:38 22.08.2010.

Lijepo! Dobru zabavu vam želim.