Građani uznemireni

Otrov za pse nađen na ulicama Vinkovaca?

Foto: Branimir Bradarić
Otrov za pse nađen na ulicama Vinkovaca?
04.03.2018.
u 15:45
Vlasnici pasa podsjećaju kako se i tijekom prošle godine u ovoj gradskoj četvrti Vinkovaca, ali i još nekim mjestima, također pojavio otrov za pse u granulama.
Pogledaj originalni članak

Mještani vinkovačke gradske četvrti Zagrebački blok ovoga vikenda na nekoliko lokacija uočili su ružičasto roze tragove za koje sumnjaju da se radi o rastopljenim granulama otrova za pse.

Vlasnici pasa podsjećaju kako se i tijekom prošle godine u ovoj gradskoj četvrti Vinkovaca, ali i još nekim mjestima, također pojavio otrov za pse u granulama. Tada je nekim psima, koji su pojeli te granule, pozlilo te su vlasnicima s njima morali ići i kod veterinara po pomoć.

Iako je više vlasnika pasa upozoravalo na pojavu otrova za pse počinitelj ili više njih nisu pronađeni. Godinu dana kasnije cijela priča se ponavlja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BL
bljak007
16:57 04.03.2018.

Trovače nahraniti tom hranom.

MA
MašaDanteKika
16:49 04.03.2018.

Već mjesecima se po cijelo Hrvatskoj postavlja otrov kojim se truju životinje.Zar je teško ispitati o kojem otrovu se radi, gdje se prodaje i tko ga kupuje.Što se treba desiti, da se djeca potruju ili što pa da se reagira?

BO
boovuu
23:53 16.03.2018.

da vlasanici pasa svoje pse vode na povodcima ili ako su pušteni da imaju brnjice nikome nebi smetali. sve je to zbog bahatih vlasnika.nažalost stradaju i miroljubivi psi.treba kažnjavati vlasnike pasa koji svoje ljubimce puštaju bez brnjice. brnjica ima dvostruku ulogu. spriječiti psa da pojede ono što nađe i sigurnost prolaznika.