Pobjegao preko granice?

Oteo djevojku, skinuo ju golu na planini i tjerao da zajedno šmrču speed

Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL
Oteo djevojku, skinuo ju golu na planini i tjerao da zajedno šmrču speed
18.02.2021.
u 11:30
Istražitelji strahuju da je osumnjičeni napustio granice BiH. Svim policijskim patrolama dostavljeni su njegovi podaci i opis te se intenzivno traga za zlostavljačem.
Pogledaj originalni članak

Ghanomeh Gazvan iz BiH koji je u prosincu prošle godine na planini Igman zbog ljubomore brutalno maltretirao sada bivšu djevojku skinuvši je golu na cičoj zimi još uvijek je u bijegu, a za njim je raspisana tjeralica, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo, javlja Dnevni avaz.

Neslužbeno se doznaje kako istražitelji strahuju da je osumnjičeni napustio granice BiH. Svim policijskim patrolama dostavljeni su njegovi podaci i opis te se intenzivno traga za zlostavljačem koji je od prije poznat policiji.

Podsjetimo, Gazvan je djevojku 15. prosinca odveo na planinu, skinuo ju golu, pretukao i natjerao da šmrče drogu speed. Par se prvo sastao u njegovom stanu, a zatim su otišli na kavu. Gazvan je rekao kako idu do prijatelja. Tamo je kasnije u mobitelu djevojke pronašao poziv njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to vidio, podivljao je.

- Sad ćeš vidjeti! - rekao joj je. 

Počeo ju je udarati po rebrima i divljački joj čupao kosu. Nakon toga ju je ošamario i odvukao u auto. Kada su stigli na Igman, istjerao ju je iz auta i ponovno ju počeo udarati šakama. Naredio joj je da se skine gola, što je ona iz straha i učinila. Stavila je i ruke na auto prema njegovoj naredbi i on ju je ponovno počeo udarati po rebrima. Obzirom da je bilo hladno, Gazvan je na neko vrijeme ušao u auto, a nju je ostavio da se smrzava. Nakon toga ju je i fotografirao golu na hladnoći.  Potom je izašao van i polijevao ju je sokom. Molila ga je da prestane, ali nije ju slušao. 

Nakon toga je iz džepa izvadio paketić speeda i posuo ga po haubi. Konzumirao je drogu i naredio da ona učini isto. Kada je odbila, ponovno ju je pretukao, nakon čega je ona ipak konzumirala drogu. Kad se umorio kazao joj je:

- Ovaj put si se spasila, a sljedeći put si gotova.

Zaprijetio joj je da će ju ubiti ako išta prijavi policiji te da mu donesene 3000 KM ili će joj ubiti majku. Nakon puta ju je pustio da uđe u autobus i ode kući.  Uplašena djevojka ništa nije prijavila policiji. Imala je ogromne bolove u rebrima i leđima te je bila sva modra. Kada su roditelji otkrili što se dogodilo, odveli su je u policiju i sve prijavili.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TI
Tigarrr
13:17 18.02.2021.

Biti ce jos svega s tim uvezenima...