Otac pokušao silovati 11-godišnju kćer

Foto: Arhiva VL
Otac pokušao silovati 11-godišnju kćer
14.10.2009.
u 11:19
Zlostavljanje je prijavila njegova supruga, a događalo se od početka 2006. pa do uhićenja. Jednom je zamalo i uspio u nakani da je siluje.
Pogledaj originalni članak

Splitskoj policiji prijavljen je 46-godišnji M. M. sa šireg splitskog područja zbog sumnje da je pokušao spolno općiti sa svojom 11-godišnjom kćeri.

Zlostavljanje je prijavila njegova supruga, a događalo se od početka 2006. pa do uhićenja. Jednom je zamalo i uspio u nakani da je siluje.

Zbog zaštite interesa djeteta policija nije davale detalje vezane uz događaj.

M. M. je ratni vojni invalid, no nikada nije utvrđeno da boluje od PTSP-a niti je prijavljivan radi kaznenih djela.

Obitelj još ima dvije kćeri, jedna je punoljetna i više ne živi s njima, a druga je mlađa od 11-godišnjakinje.

Nakon obrade M. M. bit će priveden u Istražni centar Županijskog suda u Splitu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PU
pulari
12:18 14.10.2009.

Pa koliko ima budala na ovom svjetu,sto je najgore sve vise i vise,djavo je doso po svoje ova civilizacija polako propada.Svjet ide krivim putem ubistva,pljacka,kriminal i silovanja su u zabrinjavajucoj stopi rasta.Isto tako ovi mladi narastaji zivot zapocinju sa koje kakvim komp. igricama bez velikog medjusobnog postivanja,nista ne ide kako treba,sve je vise losega u zivotu.

A1
Ante_1964
12:21 14.10.2009.

Prascu treba odma oduzeti mirovinu,vjerovatno je lažni invalid,ne radi ništa a nikad vjerovatno i nije i normalno je da je prolupa,da radi nebi bi takve stvari padale na pamet jer nebi imao vremena misliti na gluposti a ovako bagra se dokopala mirovine i sad ko hebe državu i njene zakone,znam puno takvih moj boraca koji su išli pretakati iz prazne u šuplju samo da ne bi morali nešto raditi,tu je i država veliki krivac ako ne i najveći

DA
damirplesko
13:17 16.10.2009.

I ovaj zasluzuje da zavrsi u zatvoru a trebala bi i majka djevojcice odgovarati sto nije prijavila jos 2006 .