Derventa

Otac osumnjičen za silovanje kćeri, djevojčica rodila dijete

Foto: Thinkstock
Otac osumnjičen za silovanje kćeri, djevojčica rodila dijete
04.11.2015.
u 11:24
Iako iz MUP-a RS ne žele otkrivati više detalja, banjolučka ATV objavila je da je 15-godišnja djevojčica prijavila da ju je vlastiti otac više puta silovao
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske stаnice Derventа lišili su slobode Z. Đ. s područjа općine Derventа, zbog osnovane sumnje dа je počinio krivično djelo silovanja, javlja Klix.ba.

Iako iz MUP-a RS ne žele otkrivati više detalja, banjolučka ATV objavila je da je 15-godišnja djevojčica prijavila da ju je vlastiti otac više puta silovao.

Djevojčica je iz mjesta Donje Bišnje kod Dervente. Ona je Policijskoj stanici Derventa prijavila da ju je otac više puta silovao prethodnih 12 mjeseci te da je iz tog odnosa 20. listopada u Banjoj Luci rodila dijete.

>> Silovao i zatukao staricu pa častio u krčmi i kockao

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HY
Hygeia
12:09 04.11.2015.

Strasno sto sve COVJEK moze napraviti.Poznam takav slucaj u Njemackoj koji se dogodio prije46 godina.Gospoda njemica mi pricala da od kad ona pamtit moze tata ju je dirao po spolnim organima i sa 12 godina silovao.Rekla je to majci,ali majka i baka to nisu vjerovale ,nego su rekle da je sotonom obsjednuta.Sa 15 godina rodila je sina od oca,i to se je u familiji sutilo.Poslije se je udala ,ali ni suprug to nije znao.Tek u starosti od 50 godina obolila je i taj psihicki teret ispricala ,tako da je onda isla na terapiju kod Psihologa.Svojeg sina je jako volila.

AN
anihani
14:16 04.11.2015.

monstrum a ne otac,,,rodila dijete ??a sto je trebala roditi nego dijete????klupko???

DU
Deleted user
17:33 04.11.2015.

RS